Datavernietiging

Data opslag op steeds meer losse devices

We verzamelen steeds meer data. Ieder jaar slaat uw bedrijf weer terabytes aan nieuwe data op op laptops, servers en uw mobiele telefoon. Ten behoeve van arbeidsproductiviteit denkt de medewerker vooral aan snelle toegang tot bestanden. Hierdoor wemelt het aan gevoelige bestanden op de pc en laptop. Zodra u de oude laptop vervangt zult u direct aan de slag moeten met datavernietiging.

3 datavernietiging services

We gebruiken steeds meer elektronische apparatuur. Veel informatie staat ook al in de cloud. Omwille van gemak en snelle toegang treft de systeembeheerder ook veel data decentraal aan op de harde schijf van de laptop of op de smartphone. Het simpelweg deleten van bestanden biedt geen effectieve datavernietiging. Deze data is vrij eenvoudig weer achterhalen. We adviseren een keuze te maken uit de volgende 3 datavernietiging opties:

Het grote voordeel van de laptop shredder service is dat u niets hoeft te demonteren. Uw voorraad laptops, smartphones, harddisks, tablets, routers en switches kan direct verwerkt worden door de shredder. Geen halve maatregel maar wij bieden garantie op veilige datavernietiging. Gekoppeld aan gecertificeerde recycling.

AVG regelgeving

Los van uw eigen persoonlijke of bedrijfsbelangen omtrent datasecurity, is er ook nog sprake van AVG regelgeving. Niet alleen ziekenhuizen, advocaten en ministeries maar iedere organisatie dient verantwoording af te leggen bij een datalek. Dit kan leiden tot flinke boetes. Ons advies is om datavernietiging zeer serieus te nemen. En wij ondersteunen u hierbij met professionele apparatuur, vakkundige services en datavernietiging certificaten.

Vraag stellen