Shredder voor printergeheugen

Wist u dat praktisch iedere printer multifunctional een printer memory heeft waarin duizenden printopdrachten van de afgelopen jaren zitten opgeslagen!! Het printergeheugen is misschien wel het grootste data security risico binnen uw organisatie. Opmerkelijk dat zo weinig organisaties zich bezighouden in printergeheugen risico's. Voorkom dat de data op straat ligt.

Zodra u uw printer multifunctional vervangt dan is het vanwege data security om de harddisk door de electronic waste shredder te halen. Voorkom dat anderen toegang krijgen tot uw financiŽle, strategische en overige bedrijfskritische documenten. Bel met Shredder Rent om uw volledige printergeheugen te laten vernietigen.

Praktisch niemand realiseert zich dat een AVG datalek ook voorkomt bij het wegdoen van uw een printer. Klantendossiers, strategische documenten, producttekeningen, we komen van alles tegen als we gaan grasduinen tussen tweedehands printers. Een bizarre constatering. Databeheer bij printer multifunctionals is een leemte bij systeembeheerders.

Wij kunnen op locatie de datadragers van uw printer demonteren en door de shredder halen. U kunt ook met uw laptops, telefoon, moederborden en harde schijven onze kant op komen om uw IT voorraad te laten vernietigen. Bel of mail ons voor meer informatie over onze datavernietiging service

Vraag stellen