Laptop shredder

U zoekt een shredder oplossing om de harde schijven van uw laptops te vernietigen. Shredder Rent verkoopt en verhuurt laptop shredders. Uiteraard kunnen wij u ook volledig ontzorgen met de datavernietiging. Op uw bedrijfslocatie of in ons servicecentrum (alleen op afspraak). Wij voorkomen dat vertrouwelijke gevoelige data op straat komt te liggen. Met de laptop shredder garanderen wij dat alle informatie definitief ontraceerbaar verdwenen is; AVG proof.

Van gezondheidszorg, onderwijs, gemeentes, politie, advocatuur, HR tot de corporate sector. Er wordt jaarlijks terabytes aan nieuwe data verzameld op laptops, routers, switches en servers. Zorgvuldige datavernietiging is essentieel zodra u apparatuur vervangt en afscheid wilt nemen van uw oude laptop of netwerkapparatuur.

Wij bieden 100% garantie op veilige data vernietiging conform AVG richtlijnen. Gemakkelijk, overzichtelijk, clean en geen open eindjes. Opgeruimd staat netjes. De shredder verpulvert de laptop met zijn harde schijf met zijn 6 mm shreddermessen. Alle materialen worden gebracht naar een recycling bedrijf voor een duurzame groene oplossing.


Wij bieden de volgende 4 laptop shredder services:

Vraag stellen