Shredder voor mobiele telefoon

U kunt bij Shredder Rent een shredder huren voor vernietiging van uw iPhone, Samsung mobiele telefoon, tablets, laptops en Huawei Telecom apparatuur. U kunt uiteraard ook bij ons langskomen met uw voorraad. Wij bieden 100% garantie op datavernietiging van uw smartphones. Geen open eindjes gewoon de complete mobiele telefoon door de shredder tot deze in fijne snippers is verpulverd. De accu dient overigens wel eerst te worden verwijderd.

Uw medewerkers verzamelen een bulk aan data op hun laptop, mobiele telefoon en tablet. Het geheugen wissen biedt geen garantie dat alle vertrouwelijke en privacygevoelige informatie echt voor eens en voor altijd weg is. Er staat ook veel op de harde schijf en datawissen kan ongedaan worden gemaakt.


U kunt met onze E-waste shredder de volgende smartphones vernietigen:
  • » Samsung Galaxy telefoon shredden
  • » Apple iPhone shredden
  • » Huawei telefoon shredden
  • » Sony smartphone shredden
  • » Nokia mobiele telefoon shredden

Gemiddeld krijgt het personeel iedere 2 jaar een nieuwe mobiele smartphone. Gooi de oude telefoon niet zomaar bij het grof vuil. De AVG wetgeving kan hoge boetes uitdelen voor een datalek. Het kan ook tot erg vervelende privacy situaties leiden.

E-waste shredder huren

Mobiele telefoon inleveren

Als u een kleine voorraad mobieltjes heeft, dan kunt u beter bij ons langs komen voor de E-waste shredder service. Of we regelen een veilige logistieke oplossing. U heeft de garantie dat uw mobiele telefoon compleet vernietigd wordt en via recycling hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel zitten. Een smartphone beschikt bijvoorbeeld over schaarse grondstoffen zoals Cobalt en Goud; weliswaar in uiterst geringe mate.

Losse telefoons inleveren