Harddisk shredder huren

Wilt u veilig afscheid nemen van uw laptop, pc of printer Met onze electronic waste shredder kunt u uw harde schijf, moederbord en overige datadrager structureel vernietigen. Voorkom dat uw vertrouwelijke gegevens op straat komen te liggen en haal alle harde schijven door onze fijnmazige mobiele shredder.

U kunt bij ons beter een laptop shredder huren om harde schijven, telefoons, tablets, routers en server onderdelen te vernietigen. Maar er gaat uiteraard ook een harddisk, USB stick, DVD of externe harde schijf doorheen. Tijdwinst, overzicht en praktisch. Dat is het gemak van de laptop shredder. Alle electronica met afmeting < 300 mm kan verdelgd worden door onze compacte shredder met 6 mm shreddermessen. 100% AVG proof met een rechtsgeldig certificaat.

HDD shredder versus data wipe software

Als uw laptop minder dan 4 jaar oud is dan biedt dit perspectief voor hergebruik. Waar de ene gebruiker het nieuwste van het nieuwste wenst is een andere gebruiker content met gebruikte hardware. U kunt uw voorraad oude laptops laten opkopen. In dat geval is het wel van belang dat er sprake is van AVG proof datavernietiging. U Er zijn 2 routes voor succes:
  • » data wipe software voor datavernietiging met behoud van uw hard disk
  • » shredder voor uw hard disk en laptop zonder hard disk hergebruiken of apart afvoeren

Vraag stellen